Het ziek zijn even vergeten door De Bloemen Koningin!

Leuk Amusement
Qr
van totaal € 10.000 (11%)

Als Bloemen Koningin kom ik regelmatig in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Zieke kindergezichtjes zie ik opfleuren wanneer ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Even vergeten ze dat ze ziek zijn. Met mijn entertainment bedrijf heb ik de mogelijkheid om meer blije gezichtjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te realiseren. Een steuntje in de rug zou fijn zijn. Helpt u mee?
Alvast bedankt!
Shirley Bakkeren (Bloemen Koningin)
Organisator LeukAmusement

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-07-2021 | 18:56  Bloemenkoningin in het WKZ Wij, als stichting Avond4daagse Dongen, dragen kinderen een bijzonder warm hart toe. Door een grote supermarkt in Dongen als hoofdsponsor van ons evenement te gebruiken kunnen we leuke, extra dingetjes voor de kinderen doen. Ook toen wij vroegen om een donatie voor het UWK was dat geen probleem en wilden ze graag meedoen aan deze actie.
25-06-2021 | 16:57  Theater voorstelling "Wat een leven!" Dit bedrag hebben we opgehaald met de voorstelling Wat een leven, die we op zaterdag 19 juli hebben uitgevoerd
19-06-2021 | 16:13  Bloemenkoningin in het WKZ
19-06-2021 | 13:02 Zieke mensen hebben maar een wens BETER WORDEN
19-06-2021 | 11:03  Theater voorstelling "Wat een leven!"
Bekijk alle

Help jij mee?

25-03-2021 | 00:00  Ik mocht vandaag weer naar het WKZ en ik had geluk. Bijna alle kindjes waren op hun kamer of in de speelkamer. Ze kwamen me tegemoet met zoveel enthousiasme  dat ik er warm van werd. Veel kindjes die langdurig ziek zijn ken ik inmiddels heel goed en dan word ik helemaal leuk ontvangen. Dat is niet altijd zo hoor, vaak zie ik ook tranen en verdriet. Meestal kan ik een beetje verlichting brengen en daar doe ik het voor! Helaas is er weinig budget voor, met de opbrengst van mijn bedrijf steun ik het WKZ. Maar er is monmenteel weinig opbrengst in de entertainment branch en dit werk is wel heeel belangrijk. Wil jij helpen? Alvast bedankt names de lieve kinderen in het WKZ. Die wel een verzetje kunnen gebruiken. 
Lees meer