Medewerkers afd. Panda in actie voor groene junglewand

Medewerkers afdeling Panda
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (43%)

Hoe fijn is het als je op een verpleegafdeling even naar buiten kan voor een frisse neus? Afdeling Panda in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) beschikt over een balkon aangrenzend aan de huiskamer. Maar dit balkon mist nog sfeer. Onze wens is om een groene 'junglewand' te realiseren op de grote binnengevel van het balkon. 

Op onze afdeling krijgen de kinderen de beste medische zorg. Zorgbudgetten zijn echter (steeds meer) beperkt. Extra voorzieningen, zoals bijvoorbeeld de aanpak van ons balkon, kunnen niet uit dit budget betaald worden. Daarom zetten wij ons in voor dit project. Niemand is vrijwillig in het ziekenhuis; als je er dan toch bent, verdien je de allerbeste zorg en behandeling in een omgeving waarin je je fijn voelt.

Hoe kun jij ons helpen?
Wij gaan graag zo snel mogelijk aan de slag met de 'junglewand' op ons balkon. Daarvoor starten wij als personeel zelf acties, maar hebben wij ook uw hulp nodig. Samen denken wij dat dit gaat lukken! Help je ook mee?

  • Doe een donatie: iedere donatie, groot of klein, is zeer welkom.
  • Start een eigen (sponsor)actie, zoals een sponsorloop, sporttoernooi, flesseninzamelactie of inzameling tijdens een jubileum of verjaardag.
  • Breng het project onder de aandacht bij school, sportclub of serviceclub.

Steun met je bedrijf
Ook met je bedrijf kun je ons helpen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek. 
Neem contact op met Mathilda Meier-Cremer, relatiemanager bedrijven (088-75 610 10, m.b.cremer@umcutrecht.nl).

 

Voor realisatie van de junglewand inclusief onderhoud voor vijf jaar is 10.000 euro nodig. Help je mee om dit mogelijk te maken? Namens alle kinderen en medewerkers alvast heel hartelijk dank!

Bekijk alle
28-12-2021 | 12:41
08-11-2021 | 15:31 Op de afdeling geweest en vind dit soort ogenschijnlijk kleine dingen heel belangrijk voor kids
05-10-2021 | 14:54 Er wordt hier zo goed voor ons zoontje gezorgd, daar zijn we heel blij en dankbaar mee. Een beetje groen extra is altijd een mooi doel!
04-06-2021 | 21:21
07-04-2021 | 03:38