The Bootcamp Club Utrecht in actie voor het WKZ

The bootcamp Club Utrecht
Qr
van totaal € 1.000 (0%)

The Bootcamp Club Utrecht in actie voor het WKZ 

 

Al een aantal jaren organiseert The Bootcamp Club Utrecht fundraising acties voor goede doelen door middel van bootcampen. Omdat we deze acties altijd in het Wilhelminapark organiseren, kwamen we al snel met het idee om het dit jaar voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) te doen. 

 

Op Tweede Pinksterdag organiseren wij een bootcampdag. Waar iedereen aan kan deelnemen, ook al ben je geen lid van ons. De opbrengst van deze dag, komt geheel ten goede aan de sport-en beweegactiviteiten in het WKZ.

 

WKZ Sport en Bewegen
Op dit moment is er geen budget beschikbaar voor sport- en spelactiviteiten voor de kinderen in het WKZ.  Er was een programma dat dit financierde, maar dat is eind 2019 gestopt. De wens vanuit het WKZ is om het programma weer mogelijk te maken en aan te bieden aan de kinderen die in de kliniek van het WKZ verblijven. Sport en beweging geven afleiding en plezier en maken kinderen sterker, fitter en weerbaarder. Zeker kinderen die door hun ziekte of behandeling belemmerd worden deel te nemen aan ‘normale’ activiteiten.

 

Doe ook mee en steun de kinderen in het WKZ!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.