Woordplezier komt in actie ( kinderboek )

José Carati-den Boer
van totaal € 5.000 (0%)

Ik heb zelf twee prematuur kindjes gekregen, waarvan 1 het helaas niet heeft gered. Ben in 2021 bevallen van Joanna ook prematuur met 31w3d gewicht 1860 gram, zo trots zij nu al bijna twee wordt. Mag vol trots zeggen dat zij ondanks prematuur voor ligt op haar leeftijd genootjes en zij al zelfstandig eet, loopt, en duidelijk praat.

 

Het verlies is erg pijnlijk en mijn kinderboek zal ouders helpen om het zo goed mogelijk aan de broertjes en zusjes over te brengen. Zoals wij dit ook gedaan hebben, en hoop met de opbrengsten ouders te steunen om bij hun kindje te kunnen blijven. Deze kindjes hebben hun ouders nodig, soms is de afstand te ver. Elke minuut kan soms te laat zijn, daarom zet ik mij hiervoor in, een kindje die het niet red moet de liefde voelen van papa en mama. En sommige Ouders die de financiële middelen niet hebben om bij hun kindje te kunnen verblijven, omdat hun vergoeding op is bij de zorgverzekeraar. Ik doneer zelf van elk kinderboek van mij 3 euro aan dit doel, hoe vertel je op een kindvriendelijke manier jouw kindje thuis dat hem of haar zusje het niet heeft gered. Met hierin de kans het boek eigen te maken. Een ouders die een pasgeboren kindje heeft moet zich geen zorgen hoeven en moeten maken om geld. Maar om hun kindje daarom mijn doel, help jij mee ?

 

Het boek is HIER te bestellen.

(Werkt de link niet gaan dan naar www.woordplezier.nl en klik op Menu > boeken bestellen > klik op het boek 'Mama waar is mijn zusje? Van baby tot engel. 

Liefs José Carati - den boer