M

Verjaardagsfeest Ron

Martine van Ommen
van totaal € 1.000 (314%)

Ron is in 2020 60 jaar geworden, helaas ging zijn feest toen niet door ivm corona. In februari 2022 doet de familie een volgende poging en er wordt in het geheim een feest georganiseerd door zijn collega's van Rijndorp Installaties in Zoeterwoude. Er is al een uitnodiging de deur uit gegaan naar familie en relaties voor het feest in het Feyenoord Stadion de Kuip in Rotterdam. 


Martine vertelt: "We zouden het een prachtig gebaar vinden als jullie een donatie zouden willen doen aan het WKZ. Onze kleindochter Juul is sinds maart 2020 bekend met een zeer moeilijk behandelbare vorm van epilepsie. Vanaf dat moment is zij regelmatig opgenomen geweest op afdeling Panda in het WKZ. Op 8 februari 2021 heeft zij een eerste hersenoperatie ondergaan en op 24 december volgt een tweede grote hersenoperatie. Uit ervaring weten we dat er geen infuus op de kamer wordt gegeven, want dat moet een veilige omgeving zijn. Deze behandelkamer wordt zoveel fijner gemaakt door afleiding van zo'n interactieve wand. Uw donatie komt volledig ten goede aan de realisatie van deze wand. Als u wilt, kunt u ook anoniem doneren. Hartelijk dank!" 

Waar gaat uw geld naartoe? 
Op verpleegafdeling Panda liggen kinderen van 0 tot en met 18 jaar die komen voor een operatie, onderzoek of behandeling van neurologische aandoeningen. In de behandelkamer op de afdeling verrichten we verpleegkundige handelingen (bijvoorbeeld voorbereiding OK, infuus prikken), wat vaak een spannend moment is voor kinderen, ouders/ verzorgers en broertjes en zusjes. We doen er alles aan om het ziekenhuisbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen met zo min mogelijk stress, angst of pijn. Afleiding tijdens de handeling kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Daarom willen we de huidige witte, kale muur graag omtoveren tot een interactieve wand. 

Bekijk alle
20-03-2022 | 21:19
18-03-2022 | 10:40 Lieve Ron en Martine wat een mooi doel Waar ik graag een beetje aan bijdraag
07-03-2022 | 13:23
26-02-2022 | 16:13
25-02-2022 | 15:49
Bekijk alle

Dank jullie wel allemaal!

03-03-2022 | 16:05 "Wat was het een verrassing en in alle opzichten een schitterend feest in de Kuip afgelopen vrijdag (25 februari). Ten eerste dank aan de firma Rijndorp voor de geweldige organisatie! Natuurlijk ook familie, vrienden, collega’s en relaties enorm veel dank dat jullie erbij waren. Er is een fantastisch geldbedrag opgehaald door jullie mooie donaties. De realisatie van de activiteitenwand op afdeling Panda is weer een stapje dichterbij middels jullie giften. Juul gaat 16 maart de uiteindelijke cheque zelf overhandigen aan de zorgmedewerkers in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. Wij zijn nog aan het nagenieten!"  Lieve groet,Ron & Martine van Ommen
Lees meer