De powernapstoel staat er!!

21-11-2022 | 10:40

De wervingsactie is geslaagd, want de zorgmedewerkers van de afdeling neonatologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht beschikken inmiddels over de door hun zo gewenste powernapstoel. De medewerkers zijn er ontzettend blij mee.  

Voor de één betekent het feit dat de stoel er is een prikkelarme pauze in een ruimte waar zij zeker weten dat ze niet worden gestoord. Voor de ander biedt de powernapstoel de mogelijkheid om de nachtdienst fit door te komen, door voorafgaand aan de dienst, tijdens de dienst en na de nachtdienst even te powernappen. Ook maken een aantal Long-Covid medewerkers al dankbaar gebruik van de stoel tijdens hun re-integratie

Ik wil alle donateurs bedanken die een bijdrage hebben geleverd online of door wat in een collectebus te doen. Ook wil ik iedereen bedanken die heeft geholpen met het organiseren van verschillende activiteiten in Zeist waarvan de opbrengst naar de stoel is gegaan. Er kan met recht gezegd worden dat we de stoel met elkaar aan de zorgmedewerkers hebben gegeven. 

Groet, Roliene Fluit