FC Utrecht - Wilhelmina Kinderziekenhuis

Vriendschap

FC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) hebben een langdurige vriendschapsrelatie, waarbij FC Utrecht binnen en buiten het ziekenhuis onvergetelijke momenten voor kinderen probeert te creëren. Zo zorgen ze ervoor dat zij even vergeten dat zij ziek zijn. FC Utrecht heeft bijvoorbeeld haar 32ste skybox geopend in het WKZ, bezoekt de club het kinderziekenhuis met haar spelers en organiseren zij een wedstrijdbezoek voor kinderen en personeelsleden van het WKZ.

Spelers, trainers en staf van FC Utrecht zetten zich in om een glimlach te toveren op de gezichten van de kinderen die vechten tegen ziekte.

Een wame band en ieder jaar organiseert FC Utrecht de WKZ-week met leuke activiteit voor de kinderen in het WKZ. Hoogtepunt is altijd het bezoek van de selectiespelers aan het kinderziekenhuis. Een meet & greet met de profvoetballers! Spelers zijn dankbaar dat zij daaraan kunnen bijdragen. Kinderen die te ziek zijn om naar de hal te kunnen worden verrast door spelers die langs de kamers van de kinderen gaan voor een bezoekje aan bed.

Samen zorgen voor afleiding en ontspanning

Wil je net als de spelers van FC Utrecht ook een bijdrage leveren aan de zieke kinderen in het WKZ? Door een kleine bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat er leuke acitiviteiten worden georganiseerd zodat de kinderen even vergeten dat ze ziek zijn.

Klik op 'Doneer nu', 'kom in actie' of scan de QR code hieronder:

Dank je wel!

Bekijk alle
07-03-2024 | 14:24
05-02-2024 | 10:40