Een prettige wachtruimte voor afdeling Kameleon

initiatief is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 19.000 (101%)

Onze wens: een prettige wachtruimte op afdeling Kameleon

Iedere dag komen op afdeling Kameleon veel kinderen voor een korte ingreep of behandeling. Hiervoor hebben we een fijne behandelruimte. Hoe anders is dat in de huidige wachtruimte. Deze ruimte is vaak druk bezet en voldoet niet aan de wensen van de kinderen en hun ouders. Vaak moet je even wachten voordat je aan de beurt bent. Wachten is vervelend; de spanning loopt op en dit geeft onrust. Geen fijn begin als je daarna nog behandeld wordt. Daarom hebben wij een grote wens: een prettige wachtruimte met aparte plekken voor kinderen in een rolstoel of kinderwagen. Een ruimte waar de kinderen zich goed vermaken met speeltoestellen, tablets, tafelvoetbal en ander speelgoed, met voldoende zitplekken en een kopje koffie voor alle ouders. 

 

Hoe kunt u ons helpen?
Wij gaan graag zo snel mogelijk aan de slag met de nieuwe wachtruimte. Daarvoor starten wij als personeel zelf acties, maar hebben wij ook uw hulp nodig. Samen denken wij dat dit gaat lukken! Helpt u ook mee?

  • Doe een donatie: iedere donatie, groot of klein, is zeer welkom.
  • Start een eigen (sponsor)actie, zoals een sponsorloop, sporttoernooi, flesseninzamelactie of inzameling tijdens een jubileum of verjaardag.
  • Breng het project onder de aandacht bij school, sportclub of serviceclub.

 

Steun met uw bedrijf
Ook met uw bedrijf kunt u ons helpen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Mathilda Cremer, relatiemanager bedrijven (088-75 610 10, m.b.cremer@umcutrecht.nl).

 

Waarom is uw hulp nodig?
In het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunt u rekenen op de beste medische zorg. Zorgbudgetten zijn echter (steeds meer) beperkt. Extra voorzieningen, zoals bijvoorbeeld in een wachtruimte, kunnen niet uit dit budget betaald worden. Daarom zetten wij ons, samen met Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis, in voor dit project. Niemand is vrijwillig in het ziekenhuis; als je er dan toch bent, verdien je de allerbeste zorg en behandeling in een omgeving waarin je je fijn voelt.

 

Helpt u mee?  
Namens alle kinderen en medewerkers alvast heel hartelijk dank!

Suzan Hosmar

s.m.hosmar@umcutrecht.nl

Bekijk alle
19-12-2019 | 15:03
13-11-2019 | 14:25
04-10-2019 | 08:37 Aan: Vierdaagse Detachement MSB Woensdrecht Namens het Basis Goodwill Fonds willen wij het goede doel van het vierdaagse detachement MSB Woensdrecht steunen.
30-09-2019 | 21:18 Aan: Vierdaagse Detachement MSB Woensdrecht
27-07-2019 | 10:14 Aan: Een mooie wachtruimte voor kinderen en ouders Wij zijn vol lof over de Kameleon! Wij komen er maandelijks. En eigenlijk best met plezier, ook al is het natuurlijk niet leuk dat het nodig is te komen.