Knuffels Drome(n)daris 2024

van totaal € 10.000 (0%)

Elk jaar ondergaan ongeveer 7.000 kinderen operaties of onderzoeken en komen ze na afloop de recovery (uitslaapkamer) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) binnen. Om deze dappere kanjers een positieve herinnering te geven, willen wij hen graag verrassen met een zachte pluche dromedaris. Een klein gebaar om de moeilijke momenten even te doen vergeten.

Hoe kun jij helpen?

Wil jij ook bijdragen aan het creëren van warme herinneringen op de recovery? Dit kan eenvoudig door bij te dragen aan dit hartverwarmende project. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf in actie te komen en je eigen actiepagina te starten. Klik simpelweg hieronder op de knop 'start actie' en begin vandaag nog met het verspreiden van liefde en troost.

Waarom een pluche dromedaris?

Een pluche dromedaris is niet zomaar een knuffel. Het biedt troost, kracht en steun voor kinderen die door moeilijke momenten gaan. Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat elk kind dat ontwaakt op de recovery van het WKZ een vriendelijke metgezel krijgt om hen door deze uitdagende periode heen te helpen.

Doe mee en geef een knuffel van troost aan deze kinderen. Klik hieronder om je bijdrage te leveren of je eigen actie te starten!

Vrienden WKZ

vriendenwkz@umcutrecht.nl