Urban Walk 2022 ❤ OK-tasjes

van totaal € 5.000 (0%)

Op zondag 6 november 2022 vindt de tweede editie van de Urban Walk Utrecht plaats. Een unieke stadswandeling langs en door de highlights en onontdekte plekken van de Domstad. Je kunt kiezen uit een parcours van 12 of 20 km. Het goede doel van de Urban Walk is dit jaar wederom het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Je kunt een donatie doen in het inschrijfformulier. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw geweldige prestatie te laten sponsoren en een sponsoractie via deze pagina aan te maken. 

Goede doel: OK-tasjes voor het WKZ
Het goede doel van de Urban Walk Utrecht zijn dit jaar de OK-tasjes voor het WKZ.

Als je voor het eerst geopereerd wordt, is dat best spannend. Voor volwassenen al. Laat staan hoe het voor jonge kinderen moet zijn. Want een operatiedag is anders dan een dagje school, sporten of spelen met vriendjes. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat kinderen graag willen weten wat ze kunnen verwachten. Daarom zamelt Urban Walk Utrecht geld in voor dit project, zodat zij de komende tijd OK-tasjes uit kunnen delen aan kinderen van 4 t/m 8 jaar, die voor het eerst een operatie krijgen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 

Hoe werkt het? 

1. Schrijf je eerst in als deelnemer bij de Urban Walk - anders heb je geen startbewijs op 6 november. Let op: Inschrijven kan tot en met zaterdag 5 november 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht.
2. Maak je eigen actiepagina aan. Of kom met een team in actie, misschien nog veel leuker? 
3. Laat iedereen weten dat je deze geweldige prestatie aangaat voor dit goede doel en vraag je omgeving om je actie te sponsoren. We hebben je minimale streefbedrag op € 100,- gezet, we hopen dat je je in wilt zetten om dat bedrag (of hoger ;)) binnen te halen.
4. En dan op 6 november: wandelen en genieten.

Succes! 

Bekijk alle
05-11-2022 | 21:28