Klim je met me mee op de Marmo(n)tberg?

Klim je met me mee op de Marmo(n)tberg?
van totaal € 3.000 (2%)

Hoi, ik ben Lot de Marmot en doe niets liever dan bergen beklimmen! Mijn favoriet is de Marmo(n)tberg, een route van 4,6 kilometer vlakbij Austerlitz. Ik trainde laatst al met mijn maatjes gynaecoloog Titia Lely en arts bij de kindergeneeskunde Fieke Terstappen. Zie je mij op de foto’s? En nu lijkt het me zo leuk als jij ook meedoet en je actie laat sponsoren voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

 

Leren over je lichaam

Jouw hulp is echt belangrijk! Door samen geld op te halen kunnen we Lot de Marmot- speelgoed laten maken waarmee je leert over je lichaam. Hiermee kunnen dokters in het ziekenhuis uitleg geven over hoe je lichaam werkt. Dat is vooral belangrijk voor kindjes die in het ziekenhuis liggen, zodat ze beter begrijpen waarom ze in het ziekenhuis liggen.

 

Klim mee!

Beklim, net als ik, de Marmo(n)tberg en laat je beklimming sponsoren door je familie, vriendjes, juffen & meester en sportmaatjes. Klik hier om je bij ons team te voegen en je actie aan te maken.

 

Winnen?

Vind je het leuk om mij als knuffel te winnen? Maak dan een foto van jezelf met jouw knuffel (of je huisdier) tijdens je beklimming, zet die op je actiepagina en win mij!

 

Veel succes en plezier!

Groetjes, Lot de Marmot

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-03-2021 | 22:34
09-03-2021 | 14:40 Mooi idee die ik graag ondersteun!