Team Schildpad

Kom in actie voor onze interactieve wand
van totaal € 500 (21%)

Op verpleegafdeling Schildpad verrichten we in de behandelkamer verpleegkundige handelingen, zoals een infuus prikken of het plaatsen van een sonde. Dit vinden kinderen, maar ook ouders, broertjes of zusjes een spannend moment.

Om deze spanning wat te verminderen, bieden wij veel afleiding zoals je op de foto's ook kan zien. Om deze afdleiding nog beter te kunnen bieden, zijn wij geld aan het inzamelen om de behandelkamer een upgrade te geven! Wij willen graag de huidige witte, kale muur omtoveren tot een interactieve wand! 

Iedereen mag doneren, je kunt zelfs een eigen actie op zetten! Ook kan je ons helpen door via deze pagina een eigen poster te maken om op te hangen bij jou thuis of misschien wel bij je school, supermarkt of in de sportkantine. Alle kleine beetjes helpen ons om de interactieve wand te kunnen realiseren!

Help jij ons hierbij? 

 

Alvast heel erg bedankt namens Team Schildpad!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-01-2022 | 22:44 Voor alle lieve kinderen die hier helaas moeten zijn
16-01-2022 | 15:09
15-01-2022 | 19:16 Omdat team Schildpad altijd voor ons klaarstaat!
13-01-2022 | 17:04 Voor een top team.jullie verdienen het!!
13-01-2022 | 11:07