De flessen rovers

Wij roven statiegeld voor interactief plezier
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (86%)

In juni 2021 kwam de zoon van Kasper en Bianca onverwachts in het ziekenhuis te liggen bij jullie op de afdeling Schildpad toen er een voorwerp in zijn longen bleek te zitten. We hebben het verblijf voor zowel Raico als de ouders heel prettig ervaren. Nu is het tijd om wat terug te doen. We leren kinderen dat stelen niet mag, maar niemand heeft het gehad over roven voor een goed doel.

Wij zamelen dan ook statiegeldflessen en kroonkurken in om zo ons doel te behalen! Inleveren kan in Apeldoorn en hopenlijk ook snel op andere locaties in Nederland.

Gezocht

  • Inleverpunten voor statiegeldflessen en kroonkurken
  • Personen en/of bedrijven die zich willen aansluiten bij onze missie
  • Donaties ;-)

Kan je ons helpen met een van deze punten, mail dan met actie@deflessenrovers.nl voor meer informatie. Donaties mogen direct via deze pagina geregeld worden.

De eerste dank gaat uit naar Bos Edits voor het ontwerp van ons logo

Bekijk alle
03-06-2022 | 12:26 Week 21van de actie
03-06-2022 | 11:38 Opgespaarde kroonkurken met dank aan de basisschool De Bongerd en sponsoring door Van Gerrevink waar we alles hebben in kunnen leveren.
30-05-2022 | 11:11 Week 20 van de actie
25-05-2022 | 10:46 Week 16 t/m 19 van de actie inclusief € 2,50 contant
22-04-2022 | 16:09 Actie tijdens de koningsspelen op OBS de Bongerd in Apeldoorn!
Bekijk alle

Actiedag op OBS de Bongerd

22-04-2022 | 16:24 Vandaag waren de Koningsspelen op vele basisscholen in Nederland. Zo ook op openbare basisschool de Bongerd in Apeldoorn. Tijdens de Koningsspelen werden vele spelletjes gedaan zoals zaklopen, blikwerpen, domino en een zo hoog mogelijke toren bouwen.Maar een activiteit stond al in het teken van het goede doel. De dagen vooraf werden er glazen potjes ingezameld om deze vandaag te kunnen verven om zo als sfeervol waxinelichtjeshouder een nieuw leven tegemoet te gaan. Aan het einde van de dag mochten de ouders het kunstwerk van hun kinderen dan tegen elk aannemelijk bod mee naar huis nemen.Maar Stichting ouders van de Bongerd (SOB) had ook bedacht dat iedereen 2 dingen van huis mocht meenemen om te verkopen voor het goede doel. De items mochten niet meer dan 2 euro kosten en aan het einde van de schooldag gingen dan ook vele dingen met iemand anders mee naar huis. Deze actie van de Bongerd heeft maar liefst € 254,61 opgebracht! En dat is niet alles wat de Bongerd doet. Ze zijn ook al sinds het begin van de actie een flesseninzamelpunt en ouders en leerlingen weten de weg al goed te vinden naar de statiegeldbakken die er in de school staan. Namens de flessenrovers en het Wilhelmina kinderziekenhuis hartelijk dank! En ondanks dat we ons doel hebben gehaald blijven de statiegeld inleverpunten nog t/m 1 juni op school staan 😊Want er is in totaal nu ongeveer 40% van het bedrag bij elkaar, dus we zetten door!
Lees meer