Maxima's Helden Kerstrit - (MHK) - Est.2017

SANTA STOP HERE - Motorrijdende Kerstmannen by MHK Est. 2017
van totaal € 5.000 (23%)

Welkom op onze pagina en fijn dat je samen met ons de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) wilt steunen.

De kinderen in het WKZ lijden aan ernstige en vaak zeldzame ziekten en krijgen hier het maximaal denkbare aan professionele zorg om zo te werken aan herstel.
Vanwege de ernst van de ziekte en het zeer intensieve traject van behandelen moeten de kinderen soms wekenlang in het WKZ verblijven. Dat is een emotionele en zware tijd, voor zowel kind als familie.

Om die tijd dragelijker te maken worden activiteiten aangeboden. Activiteiten zoals theater en spel. Om dit mede te kunnen bekostigen hebben wij van de stichting MHK besloten hiervoor geld in te zamelen. Met dit geld kunnen middelen als speelgoed of theaterbenodigdheden worden bekostigd. Zo kunnen wij met elkaar een bijdrage leveren in de ontspanning van deze zwaar getroffen kinderen. Maar ook aan de broertjes, zusjes en ouders want ook zij hebben het moeilijk met de situatie.

Onze activiteiten zijn dus onmisbare aanjagers. Wij willen bijdragen in creativiteit, ontspanning, maar ook sociale en emotionele ontwikkeling, en organiseren daarvoor als motorrijdende Kerstmannen en Kerstvrouwen ludieke acties.
Met jouw steun kunnen we het verschil maken.

Over onze stichting.
In 2017, geïnspireerd door een jaarlijks evenement in Turijn (‘Babbo Natale in Forma’ – ‘Gezonde Kerstman’) ontstond het idee voor een jaarlijkse motorrit door Utrecht waarbij de deelnemende motorrijders verkleed zijn als Kerstman of -vrouw.
Het doel is jaarlijks liefde, warmte en donaties te brengen aan al deze zieke kinderen. Een stop bij het ziekenhuis en een Meet & Greet met de kinderen die dat fysiek kunnen is daar onderdeel van.
Na vele zeer succesvolle inzamelingsacties voor andere doelen willen we vanaf nu dus ook deze kinderen in het WKZ helpen een zware tijd door te komen. Steun ons hierbij met je donaties en je persoonlijke inzamelingscampagnes. Maak je eigen team, vertel het aan je familie, vrienden of collega's en start de inzameling van donaties.

Wij zijn een erkende stichting met ANBI status en staan ​​open voor ideeën over acties die we zouden kunnen organiseren met onze community om kinderen en het gezin iets van ontspanning en afleiding te kunnen bieden tijdens die donkere dagen.
Wij bedanken je voor je aandacht en je bezoek aan deze pagina en heten je van harte welkom als sponsor aan de stichting MHK.
Bezoek ons ook op Facebook en wordt vriend van MHK "Maximas Helden Kerstrit". Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten.

Facebook pagina

Website MHK

Bekijk alle
16-12-2022 | 20:44 Omdat dit heel belangrijk is voor kind en ouders.
16-12-2022 | 19:18 Zelf als oma moeten ervaren om voor n kleinkind naar t ziekenhuis te moeten komen en hopen en bidden dat alles goed komt. Dank en steun gegeven aan de mensen die zoveel voor de kleintjes maar er ook voor de ouders x zo kon.
15-12-2022 | 21:25
15-12-2022 | 16:49
15-12-2022 | 10:48 Kinderen met name zieke kinderen gaan mij aan het hart.