20 jaar Griftsteede - zondag 22 september 2019

Griftsteede 20 jaar
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (73%)

Solidair Griftpark

Jaarlijks kiezen wij een goed doel uit waarvoor wij geld gaan inzamelen. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), met bestemming: ‘Verblijf & Activiteiten in het WKZ’. In het WKZ wordt er alles aan gedaan om de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Een kindvriendelijke omgeving en wekelijkse activiteiten helpen daarbij. Griftsteede draagt hier aan bij door regelmatig met kleine dieren, zoals cavia’s en ratjes, op bezoek te gaan bij de zieke kinderen.

Geld inzamelen

Het hele jaar door zamelen we geld in voor ons goede doel. Dat doen we door middel van diverse leuke activiteiten  voor jong (zoals de Peuterclub) en oud (zoals het wekelijkse Burenbakkie). Ook verkopen we eigen producten, zoals de eieren van onze kippen en groenten uit onze moestuin. Tot slot ontvangen we diverse giften en vrijwillige bijdragen tijdens de evenementen die gedurende het hele jaar worden georganiseerd op onze stadsboerderij.

20 jaar Griftsteede

Dit jaar bestaat Griftsteede 20 jaar, en dat vieren we met een groot feest met diverse activiteiten op zondag 22 september. Op deze dag wordt het ingezamelde bedrag onthuld en uitgereikt aan de Vrienden van WKZ.

Help mee

Om alle activiteiten te organiseren en te zorgen voor een kindvriendelijk verblijf, is veel geld nodig. U kunt ons daarbij helpen! Steun de kinderen in het WKZ, doneer nu. 

 

Utrecht Natuurlijk locatie Griftsteede
Van Swindenstraat 129
3514 XR  Utrecht

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
24-09-2019 | 08:33
23-09-2019 | 09:06
22-09-2019 | 12:37 Griftsteede
20-09-2019 | 12:06 We maken deze donatie in naam van Griftsteede Griftsteede is een gewelige plek voor kinderen dit hebben we helemaal kunnen ervaren tijdens de Buurtcamping Utrecht 2019!
20-09-2019 | 06:46