Interactieve wand afdeling Schildpad

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.782 (100%)

Op verpleegafdeling Schildpad komen kinderen van 0 tot en met 18 jaar voor een onderzoek of behandeling van de specialismen: algemene kindergeneeskunde, keel-, neus- en oorheelkunde (KNO), kaakchirurgie, plastische chirurgie, urologie, nefrologie, oogheelkunde en orthopedie. In de behandelkamer op de afdeling verrichten we verpleegkundige handelingen (bijvoorbeeld voorbereiding OK, infuus prikken), wat vaak een spannend moment is voor kinderen, ouders/ verzorgers en broertjes en zusjes. We doen er alles aan om het ziekenhuisbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen met zo min mogelijk stress, angst of pijn. Afleiding tijdens de handeling kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Daarom willen we de huidige witte, kale muur graag omtoveren tot een interactieve wand.  

Op onze afdeling krijgen de kinderen de beste medische zorg. Zorgbudgetten zijn echter (steeds meer) beperkt. Extra voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een dergelijke interactieve wand, kunnen niet uit dit budget betaald worden. Daarom zetten wij ons in voor dit project. Niemand is vrijwillig in het ziekenhuis; als je er dan toch bent, verdien je de allerbeste zorg en behandeling in een omgeving waarin je je fijn voelt. Het doel van de interactieve wand is om een prettige omgeving te creëren voor kinderen, ouders en broertjes & zusjes, waarbij het kind kan worden afgeleid, troost kan vinden en angst kan worden beperkt. 

Hoe kun jij ons helpen?

Wij willen de interactieve wand op afdeling Schildpad graag zo snel mogelijk realiseren. Daarvoor starten wij als personeel zelf acties, maar hebben wij ook jouw hulp nodig. Samen denken wij dat dit gaat lukken! Help je ook mee?

  • Doe een donatie: iedere donatie, groot of klein, is zeer welkom.
  • Start een eigen (sponsor)actie, zoals een sponsorloop, sporttoernooi, flesseninzamelactie of inzameling tijdens een jubileum of verjaardag.
  • Breng het project onder de aandacht bij school, sportclub of serviceclub.
Bekijk alle
03-10-2022 | 22:16
25-09-2022 | 11:20
05-09-2022 | 10:30 Aan: Medewerkers afdeling Schildpad komen in actie! Super goede zorg gekregen van iedereen. Speciale dank aan Lianne, Siham en Martin
05-09-2022 | 10:21 Aan: Medewerkers afdeling Schildpad komen in actie!
26-08-2022 | 16:24